- REGULAMENTUL FORUMULUI - de citit!

In jos

- REGULAMENTUL FORUMULUI - de citit!

Mesaj  Spiritista la data de Dum Oct 25, 2015 6:45 am

Bine ati venit pe forumul www.les-bi.forumz.ro !

In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici.

● Primul post pe acest forum sa fie la topicul - Aici ne prezentam!- Daca nu va prezentati in maxim 2 zile, contul va fi sters.

● Nu atacati persoana, discutați ideea.  Discutiile se vor purta cu calm, fara patima. Nimeni nu trebuie silit sa adopte o convingere.

● Limba folosita pe acest forum este romana. Postarile in english vor fi sterse.
  Nu folosiți în mod excesiv emoticoanele.
  Nu posta mesaje formate numai din "zambete" sau replici de genul: "Smile", "aha", "da", "mersi", "marfa" etc..
  Mesajele care contin expresii vulgare, defaimatoare, rasiste, antisemite, xenofobe sau ironii de prost gust vor fi sterse fara preaviz, iar (unde este nevoie) userul va fi sanctionat.

● Va rugam sa evitati reprosurile cu privire la greselile gramaticale sau de scriere la adresa membrilor. Daca greselile gramaticale sau de scriere ale unui membru sunt atat de mari încat continutul mesajului se pierde, puteti raporta acel post. Un administrator sau un moderator se va ocupa de aceasta problema.

● Comportament nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri, raspunsurile agresive la mesajele jignitoare, sunt sanctionabile. Daca sunteti provocati/jigniti de un user, folositi functia Report sau adresati-va unui moderator/administrator. NU va asumati rolul de justitiar pentru ca veti fi sanctionat.

● Este interzis publicarea (în cadrul unui topic, ca semnatura pe forum  sau la sectiunea de stare de spirit) a adresei, numarului de telefon, descrierea fizica,  sau alte informatii personale despre membrii forumului.

● Nu se accepta clonele. Un utilizator nu poate avea doua sau mai multe conturi active in acelasi timp. Se considera o clona un nou cont facut de un utilizator al carui vechi cont a fost sters. Daca un utilizator este sanctionat si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse. Nu sunt permise posturile de pe doua conturi ale aceluiasi utilizator. Conturile duble vor fi mai intai aduse la cunostinta utilizatorului acesta fiind avertizat si mai apoi daca situatia persista utilizatorul va primi BAN pe o perioada determinata si mai apoi BANIP in cazul in care situatia persista.

● Toti membri inregistrati trebuie sa inteleaga ca utilizarea de catre ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii.

● Toti userii care au ceva de contribuit la discutii exprimandu-si pararile fara a jigni , sau dezvalui indentitatea altor useri, sunt bineveniti pe acest forum. Acestia nu vor fi inlaturati de pe forum la cererea unor grupuri , atata timp cat nu au incalcat regulile forumului.

● Persoanele care sunt inactive pe forum si care nu isi aduc contributia in dezvoltarea forumului. Ca avertisment: vor fi excluse la anumite grupuri/topicuri si nu va mai avea acces la mesageria privata. Si dupa cel mult 2 luni de inactivitate vor fi excluse de pe forum. Interesul este de a fi active si de a contribui cu informatie utila pe forum.

● Nu provocati moderatorii sau adminii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre useri si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi sanctionati.

● Administratorii şi moderatorii au ultimul cuvant in rezolvarea disputelor dintre membrii şi nu sunt obligati sa-si justifice acţiunile. Cine doreste lamuriri, este liber sa le ceara in privat. Nu vom tolera sub nici o forma dezbateri publice privind aceste decizii. Cei care nu sunt de acord cu deciziile luate sunt liberi sa renunte la calitatea de membru al forumului.

● Administratorii forumului isi rezerva dreptul de a sterge posturi sau topicuri fara notificarea utilizatorilor.

Mesageria privata
 - Utilizatorii care au mai putin de 10 postari pe forum nu au acces la mesageria privata.
 - Mesajele private sunt personale si nu aveti voie sa le publicati pe forum.
Mesageria poate fi anulata daca userul incalca anumite reguli:
    - daca aduce amenintari altor useri
    - daca utilizeaza mesageria privata pentru promovarea unor activitati comerciale sustinute
    - daca deranjaza ceilalti useri cu mesaje repetate si nesolicitate de catre ei


Publicitatea pe forum este interzisa. Reclama in semnatura este de asemenea interzisa (reclamele paginilor cu conţinut: obscene, hacking, piraterie, virusi, violenta, rasism, linkuri pentru descarcare de filme, jocuri, software….).
Exceptii sunt publicarea informatiilor despre evenimentele LGBT.

● Membrilor care au depasit 100 de mesaje postate, nu li se vor sterge conturile. Conturile vor fi suspendate doar si insemnate ca fiind inactive. Pentru cei care vor sa revina, puteti trimite mesaj admin-ului pentru reactivarea vechiului cont, sa nu mai faceti altul.

_________________
avatar
Spiritista
Admin

Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 17/10/2008
Localizare : prin tine

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum